Springen, stuiteren en spelen tijdens Zomerse Koopavond

0235388_CentrumRaalte.jpg
.

RAALTE – De jeugd kon zich afgelopen vrijdagavond uitleven in het centrum van Raalte. Daar had het ROV een springkussenfestijn georganiseerd met tal van opblaasbare attributen, zoals bijvoorbeeld een stormbaan. Maar lekker springen en stuiteren op een ‘traditioneel’ springkussen, daar bleek uiteraard ook niks mis mee te zijn. Het springkussenfestijn vormde de afsluitende activiteit van een drietal ‘Zomerse Koopavonden’. Met extra activiteiten wilde het ROV meer elan geven aan de koopavond. En de ondernemers zijn tevreden: “Het zorgde alle drie de avonden voor flink wat extra aanloop. Ook bij het springkussenfestijn was het lekker druk.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.