Soepcafé in het Annahuis

Soepcafé in het Annahuis

RAALTE – Vrijdag 12 augustus vindt er weer een soepcafé plaats in het Annahuis in Raalte. Het uitgangspunt van het Soepcafé is het tegengaan van voedselverspilling en het samenbrengen van mensen. Naast twee of drie verschillende soepen, worden er ook stokbrood, kruidenboter, salade en een dessert geserveerd. Belangrijk is dat iedereen kan aanschuiven. Er wordt om een vrije gift (naar draagkracht) gevraagd. Opgeven kan tot donderdag 11 augustus via soepcafe@pknraalte.nl (of met een briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van het Annahuis). Het Soepcafé duurt van 17.30 tot 19.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.