Parnassia excursie in het Hoge Broek

Parnassia excursie in het Hoge Broek

RAALTE – Op zaterdag 3 september om 10.00 uur houdt IVN Raalte een excursie in het nieuwe natuurgebied het Hoge Broek. Dit is een gebied waar sinds vijftien jaar getracht wordt landbouwgrond om te zetten naar een natuurgebied, speciaal naar een blauwgrasland. Natuur zoals het daar vroeger was. Met name het zeer zeldzame parnassia bloeit er nu volop. Iedereen is welkom. Normaal is het Hoge Broek niet toegankelijk voor publiek. Geïnteresseerden hoeven zich niet aan te melden. De ingang van het Hoge Broek is te vinden tegenover Krieghuisweg 29 te Raalte. Bij nat weer worden laarzen of hoge schoenen aanbevolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.