OpStap-excursie op de Lemelerberg

OpStap-excursie op de Lemelerberg

REGIO – Landschap Overijssel verzorgt op dinsdagavond 23 augustus weer een ‘OpStap’-excursie op de Lemelerberg. Onder leiding van natuurgids Bram Jongsma maken de deelnemers een avondwandeling door dit bijzondere gebied. Onderweg krijgen ze uitleg over het ontstaan van de Lemelerberg en over de flora en fauna. De wandeling start om 19.00 en duurt ongeveer 2,5 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro (3 euro voor kinderen). Donateurs (met gezinsleden) van Landschap Overijssel (of een van de andere twaalf Landschappen) mogen gratis mee. Aanmelding via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal negen personen. Zie verder www.landschapoverijssel.nl/opstap2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.