Nieuw in Heino: SuperStoerrr

0235736_Peter_en_Ine_van_Lent_SuperStoerrr.jpg
.

HEINO – SuperStoerrr opent op zaterdag 20 augustus haar deuren in Heino. Het gaat om een nieuwe winkel met (gerestylede) meubels, interieuraccessoires, cadeauartikelen, (handgemaakte) babyartikelen en houten speelgoed.

Al jaren lang droomden Peter en Ine van Lent van een eigen winkel. “We zijn altijd al creatief bezig, van nieuwe meubels maken, meubels opknappen tot zelfs babyartikelen haken”, vertelt Ine. “We hebben altijd gedacht dat leuk zou zijn om anderen blij te kunnen maken met onze items. En het leek ons al helemaal leuk om een winkel te beginnen, waar klanten álles kunnen kopen. Dus ook de kasten waar de spulletjes in getoond worden.” “En nu komt onze droom echt uit”, vult Peter aan.
De officiële opening van SuperStoerrr vindt plaats op zaterdag 20 augustus, tijdens de Pompdagen. “Het is dan gezellig druk in Heino met één groot feest in het dorp. Een betere timing bestaat er niet voor een feestelijke opening”, aldus Peter. Het belooft een gezellige dag te worden, met een hapje en een drankje én natuurlijk een winkel vol leuke items!”
SuperStoerrr is vanaf 20 augustus iedere vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Zie verder www.superstoerrr.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.