IVN-excursie in Boetelerveld

IVN-excursie in Boetelerveld

RAALTE – IVN Raalte houdt op zondagmiddag 14 augustus een natuurexcursie in het Boetelerveld. Het Boetelerveld is een prachtig en afwisselend natuurgebied. Ruim een derde van het Boetelerveld bestaat uit natte tot vochtige heide. Het leem in de grond zorgt voor sterke wisselingen in de grondwaterstand. Dat trekt bijzondere planten en dieren aan zoals de klokjesgentiaan, de kleine zonnedauw en de kamsalamander. Een natuurgids van IVN Raalte vertelt er onderweg van alles over. De start is om 14.00 uur bij de parkeerplaats achter de Schoonhetenseweg 19. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.