Gratis mountainbikeclinic voor jeugd van OWsome bikers

0235614_Jeugd_Mountainbike_Clinic_2021-2.jpg
.

REGIO – Wielervereniging OWsome bikers uit Olst-Wijhe houdt op woensdagmiddag 7 september voor de vierde keer een mountainbikeclinic voor de jeugd. Jongeren tussen de 6 en 16 jaar kunnen tijdens deze clinic kennis maken met het mountainbiken onder leiding van een professionele instructeur. Deelname is gratis. Wees er snel bij want vol is vol.

De deelnemers leren de basistechnieken van het mountainbiken: schakelen, remmen, bochten maken, balans houden, klimmen en dalen. De clinic bestaat uit twee onderdelen. In deel één worden de basistechnieken geoefend op een oefenveld. In deel twee gaan de deelnemers de bossen in om de technieken in de praktijk te brengen. De instructeurs zijn NTFU-gediplomeerd. Bij de clinic staan veiligheid en plezier centraal.
De locatie van de clinic is het trainingsveldje achter café Ruimzicht op de Boskamp. Tussen 13.00 en 17.00 uur krijgen de deelnemers in verschillende groepjes training. Deelname is gratis, aanmelding vooraf is verplicht. Dit is mogelijk via: www.owsomebikers.nl/site/inschrijven/. Het is mogelijk om een mountainbike te lenen van de organisatie, geef dit aan bij de aanmelding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.