Geslaagde editie van Sukerbietenfeest

0235788_Sukerbietenfeest.jpg
.

LEMELERVELD – “We zijn zeer tevreden. Het was ook ideaal weer. Ik kan me zo voorstellen dat niet iedereen blij is met de huidige droogte, maar het heeft voor ons goed uitgepakt.” Marcel Reimink, medeorganisator van het Sukerbietenfeest in Lemelerveld kijkt met veel plezier terug op het feest dat van vorige week dinsdag tot en met afgelopen zondag plaatsvond in Lemelerveld. Wat hem betreft waren er meerdere hoogtepunten. “Ik vond de Masked Singer op vrijdagavond heel leuk. De tent stond ook bomvol. Winnaar was Dennis Espeldoorn. Hij had een zeer opvallende stem en een heel goed repertoire. Zingen kon hij niet echt, maar daar was hij zichzelf maar al te goed van bewust! En ik vond de Western Stuntshow op zaterdagmiddag een hoogtepunt. Er stond ook ontzettend veel volk! En ook de kermismensen waren zéér tevreden!” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.