Fotograferen in de Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 4 september een natuurwandeling in de Duursche Waarden. Deze wandeling is met name bedoeld voor natuurliefhebbers die onderweg ook foto’s willen maken. De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgidsen maken daar dan ook net even wat meer tijd voor. De twee uur durende wandeling start om 10.00 uur bij het Infocentrum IJssel Den Nul. De deelnamekosten bedragen 8,50 euro (5 euro voor kinderen). Tip: Goede schoenen zijn handig en neem vooral een verrekijker mee en vergeet de fotocamera met volle accu en toebehoren niet. Aanmelden kan via de website

www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/fotograferen-in-de-duursche-waarden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.