Expositie in de Maalderij tijdens de Pompdagen

0236111_expo_maalderij.jpeg
.

HEINO – Op zaterdag 20 augustus is er tijdens de pompdagen in de Maalderij (naast de expositie van 40 jaar Omheining) een expositie van twee kunstenaars: Tineke Hutten en Dorien Kouwert.

Bij Tineke liep het schilderen al als een rode draad door haar actieve onderwijsloopbaan en nog steeds maakt het deel uit van haar dagelijkse ritme. In haar atelier werkt ze op groot formaat doek met uitbundig en intuïtief kleurgebruik met zowel olieverf als acrylverf. Daarbij zijn de heldere, krachtige en vrolijke kleurstellingen zeer kenmerkend. Verder geeft ze cursussen en workshops in ‘moderne acryltechnieken’.
Dorien is nauw betrokken bij Kunstroute Heino waar ze voor het eerst kennismaakte met exposeren. Haar kunstwerken zijn allemaal zeer verschillend. Het combineren van verschillende materialen en technieken om tot een geheel te komen, blijft voor haar een uitdaging. Door zelfstudie en af en toe workshops te volgen, werkt ze het liefst op grotere doeken met paletmes. Haar werk is divers, abstract en figuratief, waarbij meerdere lagen worden gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.