Broeklanderfeest: ‘Alles waar we op hoopten en zelfs meer’

BROEKLAND – “Na twee jaar zonder Broeklanderfeest, was dit alles waar we op hoopten en zelfs meer. We hadden het idee dat het drukker was dan de voorgaande edities. En dat geldt dus voor alle dagen. Het ging zo hard dat het niet veel gescheeld had of we hadden op maandagavond zonder bier gezeten. Dat kregen we nog even van onze brouwer te horen.” Aan het woord is Marco Simons van het Broeklanderfeest. Het is dinsdagmorgen, hij is samen met vele anderen bezig om het terrein op te ruimen. Nog wat brak, maar vooruit… “Het was echt een geslaagd weekend. De nieuwe terreinindeling pakte ook goed uit. Op maandag konden we een groot deel van het programma aan de voorkant van het terrein houden: het volleybal, doelschieten en de stoelendans. En ja, er zijn veel stoelen gesneuveld…” Fotografe Annet van Raalten schoot dit plaatje tijdens de trekkerslep op zaterdag. “En ook die was weer goed bezocht!”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.