Annie Bouwmeester-Mulder uit Heino 100 jaar.

0235888_100jaar.jpg
.

HEINO – Komt het door de tokkelroom, dagelijkse één glaasje wijn of zit het in het DNA? Wat mevrouw Annie Bouwmeester-Mulder uit Heino betreft, is het antwoord simpel: “Gewoon deurgoan… mar zo’n glaessie wien is wel lekker.. “

Op 9 augustus 2022 beleefde ze haar 100-ste verjaardag. In haar aanleunwoning bij verzorgingshuis Het Wooldhuis in Heino ontving ze haar kinderen en kleinkinderen. Namens de gemeente kwam locoburgemeester Ben Nijboer haar feliciteren met deze mijlpaal.
Tijdens het bezoek bleek al snel dat ook het DNA van mevrouw waarschijnlijk wel een rol speelt. Zij is immers de derde (van de negen kinderen) uit het gezin Mulder die de memorabele leeftijd van 100 jaar bereikte. Broer Bernard was met zijn (bijna) 105 jaar zelfs enige tijd de oudste inwoner van Overijssel. Zus Dien werd 101. En nu behoort dus ook Annie ook de club van 100-jarigen en wie weet wat er nog meer in het vat zit. Ze kan fysiek nog goed, loopt elke dag voor de maaltijden naar het hoofdgebouw, en is, zo beamen de kinderen, “altied goed te passe”. Annie Bouwmeester vierde haar verjaardag met haar vijf kinderen, negen kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.