Zomerse Koopavonden in centrum Raalte

0233833_Roofvogelshow.JPG
.

RAALTE – Het ROV wil nieuw elan geven aan de koopavonden op vrijdag. Daarom wordt er de komende drie weken elke vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur onder de noemer Zomerse Koopavond een bijzondere activiteit gepresenteerd op de Grote Markt. Op vrijdag 15 juli gaat het om een roofvogelshow met diverse demonstraties. Vrijdag 22 juli volgt een ‘Creamarkt’. Hobbyisten mogen zelfgemaakte artikelen en andere creatieve uitingen aanbieden. Een stand kost 10 euro. Opgave via activiteiten@rov-raalte.nl. Tenslotte wordt op vrijdag 29 juli een springkussenfestijn gehouden. Dat betekent dat de jongsten (en misschien ook wat ouderen) zich kunnen uitleven op diverse opblaasbare attributen, zoals bijvoorbeeld ook een stormbaan van 13,5 meter, snookervoetbal en een springkussen in de vorm van een koe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.