Zomerconcert van Polyhymnia op Kroonplein

0233413_Polyhymnia.jpg
.

LEMELERVELD – Muziekvereniging Polyhymnia verzorgt zaterdagavond 9 juli een zomerconcert op het Kroonplein in Lemelerveld. De leden van de slagwerkgroep en fanfare willen laten horen en zien waar zij de afgelopen periode mee bezig zijn geweest. Wat het extra leuk maakt is dat de slagwerkgroep afgelopen weekend (open) Europees kampioen marsparade werd tijdens de Rasteder Musiktage in Duitsland. Dat maakt het tot een soort ‘home coming’-concert. Ook de jeugdafdelingen brengen meerdere nummers ten gehore
De entree is gratis. Aanvang is om 19.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.