Zes weken onbeperkt zwemmen in de zomervakantie

0233728_DeTippeHeino001.JPG
.

RAALTE – Zwembaden Tijenraan in Raalte en de Tippe in Heino slaan de handen ineen met een sportief zomerabonnement. Voor de actieprijs van 35 euro kunnen bezoekers een zomervakantie lang onbeperkt zwemmen in beide zwembaden. Het abonnement is een sportieve jubileumactie omdat beide zwembaden dit jaar 50 jaar bestaan.

Het zomerabonnement is geldig van zaterdag 16 juli tot en met zondag 28 augustus en is te boeken via www.zwembadtijenraan.nl/zomerabonnement. Altijd al eens een groepsles (aquasport) willen proberen? Dat kan ook met het zomerabonnement (alleen geschikt voor volwassenen). Het rooster is ook te vinden op de website van Zwembad Tijenraan. Wil je meedoen, bel dan van te voren met de receptie om te vragen of er plaats is: 0572-760600 (in de zomervakantie telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag in de ochtend en de avond, op vrijdag en zondag in de ochtend) of stuur een mail naar info@sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.