Wijhes Mannenkoor huldigt Anton Kappert

0232833_Jubilaris.jpg
.

WIJHE – Het Wijhes Mannenkoor heeft op 20 juni lid Anton Kappert gehuldigd. Dat gebeurde tijdens een optreden in het Weijtendaal, waar het koor na twee coronajaren voor het eerst weer optrad. Kappert kreeg vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap een kunstwerk en zijn vrouw werd verrast met een boeket bloemen. Voor de vakantie zingt het Wijhes Mannenkoor nog op zondag 17 juli in de kerk op de Boerhaar tijdens een oecumenische kerkdienst. Voorgangers zijn Marinus van den Berg en Martje Veenstra. Vanaf 22 augustus repeteert het koor, onder leiding van dirigent Tromp van Goor, weer wekelijks op maandagavond vanaf 19.45 in het Langhuus. Alle geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een avondje meezingen. Bij aanmelding vooraf ligt er een zangmap klaar. Zie verder www.wijhesmannenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.