Weer Houtdorp in Haarle

Weer Houtdorp in Haarle

HAARLE – Van maandag 25 tot en met donderdag 28 juli zijn alle kinderen (vanaf 4 jaar tot de basisschoolverlaters) uit Haarle weer welkom op het Houtdorp. Zoals ieder jaar weer in het bos bij de oude schaapskooi aan de Paltheweg.

De organisatie stelt zelf de groepen samen met kinderen van jong tot oud; zodat er een goede mix is. Elke groep krijgt twee à drie leiders toegewezen en met hun groep zullen ze dus strijden om de titel ‘mooiste hut’ van het houtdorp. Het thema van dit jaar blijft nog tot maandagmorgen geheim. Er worden vele activiteiten rondom het thema georganiseerd. Op de woensdagavond is iedereen vanaf 19.00 uur van harte welkom om de hutten te bekijken.
Die avond wordt ook de mooiste hut bekend gemaakt. De donderdagochtend is bedoeld voor de opa’s en oma’s van de kinderen. Zij kunnen ook de prachtige hutten van hun kleinkinderen bekijken. Vanaf 10.00 uur zijn zij van harte welkom op het terrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.