Wandeling met de boswachter over de Sprengenberg

Wandeling met de boswachter over de Sprengenberg

REGIO – De boswachters van Natuurmonumenten gaan elke woensdagochtend in de zomervakantie op stap over de Sprengenberg. Tot en met en 31 augustus kun je meewandelen. De deelnemers leren meer over de geschiedenis van het landgoed middenin het heidelandschap van de Sprengenberg. Ze horen onderweg prachtige verhalen over onder andere de Palthetoren en de heide. Is de haan op de Palthetoren eigenlijk wel een haan? Vertrek is telkens om 11.00 uur vanaf Herberg de Pas (Molenweg 2 Haarle). De tocht duurt telkens circa anderhalf uur. Deelname is gratis. Tips: trek goede wandelschoenen aan en neem een flesje water mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.