Wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor houdt van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 augustus de zevenentwintigste editie van de wandeldriedaagse. Elke dag zijn er routes van 5 en 10 kilometer uitgezet. De start is telkens vanaf een andere locatie. Iedereen is welkom om mee te lopen.

Op woensdag 3 augustus is de start bij het Wapen van Wesepe; op donderdag bij de familie Mensink aan de Overmeenweg 22-24 in Heeten en vrijdag bij Anton en Annet Niemeijer aan de Kreikenlaan 10 in Wesepe. Starten kan tussen 18.30 en 19.00 uur, op vrijdag vertrekken de 10 km-lopers om 18.30 uur en de 5 km-lopers om 19.00 uur. De wandel driedaagse wordt afgesloten met een blarenbal met muziek bij Anton en Annet Niemeijer. Voor de jeugd staat er een springkussen. Wederom is de ijskar aanwezig en kunnen de deelnemers genieten van een verkoelend drankje. De deelnamekosten bedragen 4 euro (voor drie avonden).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.