Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

0233304_Voedsalland_11.jpg
.

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum de Laarman in Luttenberg houdt op de zaterdagen 23 en 30 juli en 6 augustus weer drie Voedsalland Boerenmarkten. Tijdens deze markten bieden ondernemers en particulieren uit Salland hun eigen oogst-, bedrijfs- en streekproducten aan: onder andere aardappelen, groente, vlees, kaas, honing, bier, wijn, ijs, jam, koek en andere lekkere producten. Op het binnenplein wordt een terras ingericht. Ook een verkoopstand? Mail dan naar activiteiten@delaarman.nl. Voor kinderen is er ruimte om hun eigen spulletjes te verkopen op de matjesmarkt. Aanmelden hiervoor mag, maar is niet nodig. De markt duurt telkens van 10.00 tot 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.