Vaccinatielocatie Olst sluit de deuren

REGIO – Woensdag 27 juli wordt voorlopig de laatste coronavaccinatie in Olst-Wijhe gezet. Inwoners van de gemeente kunnen op 20 en 27 juli nog bij het Holstohus terecht voor een coronaprik. Daarna zijn Deventer, Raalte of Zwolle de dichtstbijzijnde locaties.

Na bijna acht maanden prikken sluit de vaccinatielocatie aan de Jan Schamhartstraat in Olst na 27 juli de deuren. “Wij zijn erg blij dat we afgelopen tijd gebruik mochten maken van ’t SPOC en het Holstohus”, vertelt Eric Lier, projectmanager testen en vaccineren bij GGD IJsselland. “Het aantal prikken dat nu nog wordt gezet in Olst-Wijhe loopt echter terug. Voor ons een natuurlijk moment om op deze locatie te stoppen.” Voorlopig zijn er geen plannen voor een nieuwe vaccinatielocatie in de gemeente Olst-Wijhe. I
In regio IJsselland worden momenteel nog steeds ruim 3.600 coronaprikken per week gezet. Het grootste deel hiervan zijn booster- en herhaalprikken. Eric Lier: “Maar er zitten elke week ook weer 1e en 2e prikken bij van mensen die met de huidige besmettingscijfers nu toch extra bescherming willen.” Zie verder ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.