TIP Salland over de boerenprotesten

0234165_LeoKemper.JPG
.

RAALTE – De boerenprotesten zijn niet weg te slaan uit het nieuws. Her en der wordt gewaarschuwd dat de boeren op deze manier juist hun draagvlak verliezen. Anderen zeggen juist dat de boeren geen andere keuze hebben; niets doen betekent waarschijnlijk voor velen van hen het einde van het bedrijf. De nieuwe vragenronde van TIP Salland, die donderdag 21 juli online komt, gaat dieper in op het draagvlak voor de boeren. Reageren kan tot en met woensdag 27 juli.

De deelnemers krijgen verschillende vragen over hun mening over de boerenprotesten. Zijn ze voor- of juist tegenstanders; waarom dan; gaat hun mening veranderen als de protesten langer duren en zijn de stikstofplannen van invloed op hun stemkeuze tijdens de provinciale verkiezingen van volgend jaar?
TIP Salland is een onafhankelijk burgerpanel dat de meningen van inwoners uit Raalte en Olst-Wijhe raadpleegt over lokale onderwerpen. Op dit moment zijn 278 inwoners van Salland aangehaakt. TIP Salland is een initiatief van het Weekblad voor Salland en onderzoeksbureau Toponderzoek. Iedereen die in de gemeente Raalte of de gemeente Olst-Wijhe woont, kan meedenken over onderwerpen die leven in de lokale samenleving. Deelname is gratis, kost weinig tijdig tijd en is volledig anoniem. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten. Aanmelding via: https://enquete.toponderzoek.com/aanmelden/tipsalland-nl. Toponderzoek hanteert bij al haar onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek.

Cartoon: Leo Kemper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.