Tevredenheid na Sallands Mooiste

0233561_SaMo.jpg
.

HAARLE – “Sallands Mooiste is goed verlopen.” Jan Besten van SaMo, de Haarlese wielerclub die het fietsevenement van afgelopen zondag organiseerde, is er resoluut over. “Het was prachtig fietsweer en er was echt flink wat belangstelling.”

In totaal namen zo’n achthonderd fietsers deel aan een van de routes voor wielrenners (circa 350), recreanten (circa 100) en mountainbikers (circa 350). Die laatste groep had pech. In verband met de aanwezigheid van hagedissen moest SaMo afzien van de mountainbikepaden op de Sallandse Heuvelrug. In plaats daarvan waren er drie gravelroutes. “Het aantal deelnemers was daardoor wel wat lager, op basis van de eerdere edities schatten we dat we daardoor zo’n driehonderd deelnemers minder hadden, maar gelukkig hadden de meeste mountainbikers er begrip voor. Een aantal vroeg het geld terug, dat begrijpen we; van een aantal mochten we zelfs het inschrijfgeld houden en een aantal liet de inschrijving gewoon omzetten naar de gravelroutes. Dat heeft verder ook geen wanklanken opgeleverd. En daar zijn we heel blij mee.” En, zo meldt Jan nog even: “Na die tijd was het erg gezellig op het wielerterras bij de Veldkamp.” Foto: Annet van Raalten
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.