Springkussenfestival in centrum Wijhe

0233869_Springkussenfestival_Gastvrij_Wijhe_16072022_-_kopie.jpg
.

WIJHE – Gastvrij Wijhe luidt op zaterdag 16 juli de zomer in met een groot springkussenfestival. In samenwerking met Hollewand Attractieverhuur uit Heino worden die dag zes verschillende springkussens neergezet in het centrum. Kinderen kunnen gratis naar hartenlust springen.

Stormbanen staan er in het gras voor de Poort van Wijhe en op het Van Dedemplein. Een mini stormbaan is te vinden naast de Nicolaaskerk en verder staan er springkussens tegenover de Boni, Eethuis Wijhe en bij Café de Slinger.
De ondernemersvereniging heeft de springkussenactie georganiseerd met medewerking van de gemeente Olst-Wijhe. De behoefte was groot om nog voor de zomer een gezellig evenement te organiseren in het winkelgebied en dat is dus gelukt.
Het springkussenfestival duurt van 12.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.