Samen Italiaans eten in Broekland smaakt naar meer

0233663_Italia_in_Pantaloni_foto_edt.jpg
.

BROEKLAND – “Buon appetito!”, klonk het afgelopen zondagmiddag in koor tijdens ‘Italia in Pantaloni’ in Broekland. De Huuskamer Plein 4 had een heus Italiaans diner met dito sfeer georganiseerd. Midden op het Bouwhuisplein stond een lange tafel die plek bood aan maar liefst 95 Broeklanders, jong en oud, die samen genoten van een uitgebreid Italiaans diner. Het eten, de wijn, aankleding, zon, live muziek en het goede gezelschap zorgden ervoor dat iedereen zich eventjes in Italië waande. “Mooi dat dit weer kan”, was een veel gehoorde uitspraak die avond. “Fijn om elkaar midden in het dorp te ontmoeten en dit samen met elkaar te beleven. Ja, dit smaakt zeker naar meer”, aldus Tamara Hoogeslag-Toering, bestuurslid van De Huuskamer Plein 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.