Salland Zorgverzekeringen reikt 12.000 euro uit aan sportieve initiatieven

0233362_Zwolle_IMG1173.JPG
.

DEVENTER – Salland Zorgverzekeringen heeft 12.000 euro beschikbaar gesteld voor initiatieven in de provincie Overijssel waardoor inwoners in beweging kunnen komen. Het publiek stemde op de zes beste initiatieven. Het project ‘Boxing Bags Zwolle’ kreeg uiteindelijk de meeste stemmen.

Martijn Abbenhues van Salland Zorgverzekeringen overhandigde afgelopen vrijdag dan ook een cheque van 8.000 euro aan initiatiefneemster Hannieh van Vilsteren-Kamran. Mede op initiatief van Kickboksschool Tabonon worden er door heel Zwolle boksstations geplaatst om op die manier het boksen en trainen in de openbare ruimte te stimuleren. “Wij geloven dat boksen en trainen bij een boksstation je kan helpen om sterker te worden, zowel fysiek als ook mentaal. Je komt sterker in je schoenen te staan”, aldus Hanieh. Korfbalvereniging NKC’51 uit Nijverdal won de tweede prijs; een cheque ter waarde van 2.500 euro. Met dit budget gaan zij rondom het nieuwe beachbalveld een horecagelegenheid met terras realiseren, dat ook beschikbaar gesteld zal worden aan andere verenigingen en scholen in Nijverdal. Zo kan iedereen de gehele zomerstop blijven sporten, bewegen en ontspannen. Sportpark Heeten ontving de derde prijs van 1.000 euro voor een buitenfitness-toestel op het sportpark, dat ook toegankelijk zal zijn voor andere verenigingen en individuele sporters. De vierde prijs van 500 euro ging naar Lettele. Daar wordt het geld gebruikt voor een multifunctioneel beach-sportveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.