Renault Trafic, de bestelauto die rijdt als een personenauto

(Advertorial)

Als je op zoek bent naar een geschikte bestelauto ben je vaak op zoek naar een voertuig die praktisch is in gebruik en rijdt als een personenauto. In dat geval voldoet de Renault Trafic aan de voorwaarden. De hoogste tijd voor een kennismaking met deze bestelauto dus.

Hoe valt de Renault Trafic in het modellen aanbod van het Franse merk?

De Renault Trafic is een middelgrote bestelwagen. Het model valt tussen de kleinere Kangoo en de grotere Master in. Een opvallend verschil met deze twee genoemde modellen is dat de Renault Trafic nog uitsluitend met de conventionele dieselmotor verkrijgbaar is en je niet kunt kiezen voor een elektrische aandrijving. De Renault Trafic is verkrijgbaar in drie verschillende “smaken”. De versie die bestemd is voor goederenvervoer is het model dat de eenvoudige benaming “Trafic” meegekregen heeft. Als je op zoek bent naar een model dat is ingericht voor personenvervoer kom je al snel op de “Combi” uit. De luxe versie hiervan luistert naar de naam “Space Class”. Zoals de naam al aangeeft biedt de langste versie veel ruimte. Hierin kunnen maar liefst 9 mensen (inclusief hun bagage) plaatsnemen.

Bestelwagen die vergelijkbaar is met een personenauto

Een Renault Trafic is een bestelwagen die op opvallend veel punten vergelijkbaar is met een personenauto. De Trafic benadert een personenauto vooral op gebied van uitrusting. Dit is uiteraard afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties maar er zijn veel gelijkenissen tussen een bestelbus en een personenauto te ontdekken. Hierbij kun je denken aan onder andere de veiligheidsvoorzieningen, het audio-, communicatie- en navigatiesysteem, de stoelen, de zithouding en de materiaalkeuze.

Jouw opties in Renault Trafic occasions

De eerste Renault Trafic verscheen in 1980. Sindsdien zijn er met grote regelmaat nieuwe Renault Trafic modellen op de markt verschenen. De Renault Trafic occasions die nu veelvuldig worden aangeboden zijn de modellen uit de derde generatie, de modellen na 2014. Van dit model zijn een grote hoeveelheid uitvoeringen op de markt gebracht. Je kunt de keuze maken van een 3-zitter met heel veel laadruimte tot een 9-zitter voor personenvervoer. Juist deze veelzijdigheid aan opties maakt de Renault Trafic interessant. Je hebt niet alleen alle mogelijkheden om te kiezen voor een bestelauto die rijdt als een personenauto maar je kunt je bedrijfswagen ook volledig personaliseren en in iedere wens voorzien. Dit is iets wat lang niet bij iedere bestelauto tot de mogelijkheden behoort!

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.