Raad van State verklaart bezwaren tunnel Olst ongegrond

OLST/WIJHE – De Raad van State heeft woensdag 27 juli het ingediende beroep tegen de voetgangers-fietstunnel in het verlengde van de Ter Stegestraat in Olst ongegrond verklaard. Hiermee is het bestemmingsplan voor de tunnel onherroepelijk.

De RvS heeft alle bezwaren afgewezen. De RvS oordeelt dat de onderzoeken van de gemeente naar de problemen met de afwikkeling van het verkeer in Olst zorgvuldig tot stand zijn gekomen. Wethouder Marcel Blind: “Ik ben erg blij met deze uitspraak. Olst heeft aan het einde van dit jaar een veilige alternatieve route voor fietsers en voetgangers.”
In het najaar worden de tunnel en de toegangswegen afgebouwd door de aannemer en gaat kunstenares Marina Nijdeken de tunnel verfraaien met kunst. Kijk voor meer informatie op www.olst-wijhe.nl/verkeerolst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.