‘OpStap’ op de Lemelerberg

‘OpStap’ op de Lemelerberg

REGIO – Landschap Overijssel verzorgt op dinsdagavond 26 juli een excursie in de serie ‘OpStap’ op de Lemelerberg. Onder leiding van natuurgids Bram Jongsma maken de deelnemers een avondwandeling in dit bijzondere (Natura 2000-)gebied en komen ze meer te weten over het ontstaan ervan en de flora en fauna. De Lemelerberg is met zijn ongeveer 1000 hectare het grootste terrein van Landschap Overijssel. De wandeling start om 19.00 en duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelding via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal negen personen. De deelnamekosten bedragen 5 euro per volwassene en 3 euro per kind. Donateurs van Landschap Overijssel (en gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere twaalf Landschappen, mogen op vertoon van hun donateurspas gratis mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.