Openluchtspel Wesepe: ‘Alles viel op z’n plek’

0233575_Openluchtspel.jpg
.

WESEPE – Het openluchtspel van Revuegezelschap Tempo en Jong Wesepe dat afgelopen vrijdag en zaterdag werd opgevoerd bij het Wapen van Wesepe was beide keren uitverkocht. In totaal aanschouwden achthonderd bezoekers het blijspel ‘Het is weer bal’, geschreven en geregisseerd door Gerard Willemsen. “Woensdagavond hadden we de generale”, vertelt Arnold Nijland, de voorzitter van Tempo. “En dat was maar goed ook, want donderdag was het één grote hoosbui. Maar vrijdag en zaterdag hadden we mooi weer. Jong en oud, iedereen heeft gelachen. Het was een lekker no-nonsense stuk met veel humor en verrassingen. Goed gespeeld ook, dat hoorden we na afloop van het publiek. Alles viel op z’n plek…” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.