Open tuinweekend van Groei & Bloei Salland

0233167_Tuinen.jpg
.

REGIO – Groei & Bloei Salland houdt op zaterdag 9 en zondag 10 juli een open tuinweekend. Twaalf enthousiaste tuineigenaren stellen die dagen hun tuinen open voor bezoekers. Iedereen is van harte welkom tussen 10.30 uur tot 17.00 uur.

De tuinen zijn gelegen in heel Salland, onder andere in en rondom Wesepe, Lemelerveld, Luttenberg en Raalte. De tuinen zijn heel divers, zowel in grootte, vorm als in beplanting met hoogteverschillen, zichtlijnen, grassen, wilde bloemen, vijvers en ruimte voor groenten. Biodiversiteit is het motto. Dus ook veel oog voor vlinders, bijen, insecten en vogels.
De toegang is gratis. Meer informatie over de tuinen en de bezoekadressen is te vinden op www.salland.groei.nl. De deelnemende tuinen zijn herkenbaar aan de grote groene Groei & Bloei vlag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.