Noodverordening afgekondigd in Raalte

0233618_BoerenIII.jpg
.

RAALTE – In Raalte geldt vanaf dinsdag 5 juli 13.30 uur een noodverordening om de blokkades bij de distributiecentra van de Jumbo aan de Aakstraat en de Heesweg/Kotterstraat te beëindigen.

Op maandag 4 juli deden de burgemeester van Zwolle, Raalte en Deventer al een dringende oproep aan de protesterende boeren om de blokkades om 20.00 uur op te heffen. Daar werd geen gehoor aangegeven, ook niet in Raalte. De politie geeft de boeren de mogelijkheid om uit eigen initiatief met hun trekkers te vertrekken. Mocht hier geen gehoor aan gegeven worden, dan kan de politie op basis van de noodverordening ingrijpen om de blokkades op te heffen. Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.