Nog twee keer Boek in het Bos

Nog twee keer Boek in het Bos

LUTTENBERG – Het voorleestheater ‘Boek in het Bos’ in amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg is ook voor het derde jaar op rij een groot succes. De eerste voorlezer Lars Holtmaat las met assistentie van enthousiaste LUTO-leden, voor uit het boek ‘De alles-wat-je-worden-wilt-machine’. Daarna was de beurt aan Elvira Oldemaat met ‘De koffer’, met als surprise-act het kinderkoor onder leiding van Mariëlle Verhoef. Woensdagavond 27 juli is Mark Burger aan de beurt met ‘De kleine walvis’ en op 3 augustus sluiten Fons Ummels én zijn paard af met ‘Held op sokken’. Aanvang is beide keren om 18.30 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.