Nieuwe editie van Blokje Om van Heikera

HEINO – Fietstoerclub Heikera houdt op zondag 10 juli weer het populaire Blokje Om. Dat betekent drie verrassende fietsroutes van 45, 60 en 100 kilometer in en rond Salland, veelal ook over wat minder bekende maar verrassende paden.

De kortere routes van 45 km en 60 km gaan via kleine landelijke weggetjes langs Elshof, Broekland en Wesepe; dan weer noordwaarts door de oeroude bossen van landgoed Schoonheten en langs natuurgebied Boetelerveld. De 60 km neemt een lus naar de beboste buitenlanden van Diepenveen mee. De 100 km steekt bij Deventer de IJssel over richting Zutphen waarna de route via het bosrijke Gorssel en langs grensrivier de Schipbeek via Lettele huiswaarts voert. Begin- en eindpunt van de tocht is Camping Heino aan de Schoolbosweg 10 in Heino. Starten is mogelijk tussen 09.00 uur en 12.00 uur (100 km vanaf 8.00 uur). Onderweg zijn er rustpunten geregeld bij horecagelegenheden. Alle routes zijn bepijld en na inschrijving is ook het gpx-bestand beschikbaar.
Deelname aan Blokje Om kost 8 euro. NTFU-leden betalen 6 euro. Voor meer informatie (en inschrijving) zie www.heikera.nl of neem contact op met toerleider Laurens Mulder, tel 06-14 41 12 97.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.