Nieuwe activiteiten rondom IJssellinie

Nieuwe activiteiten rondom IJssellinie

REGIO – De gemeente Olst-Wijhe, IJssellandschap en IJssellinie hebben een aantal nieuwe activiteiten rondom de IJssellinie gelanceerd. Het gaat onder andere om een fietsroute, een nieuwe app en een kinderroute over landgoed de Haere.

“De IJssellinie vormt een van de cultuurhistorische lagen op ons eeuwenoude landgoed De Haere. Wij zijn blij dat in het project nog meer verhalen zijn uitgewerkt voor een breder publiek, om deze unieke laag extra aandacht te geven”, vertelt Judith Snepvangers van het IJssellandschap. “Samen hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan activiteiten voor jong en oud. Zoals een fietsroute, app, audiofragmenten die via QR-codes worden afgespeeld, maar ook een kinderroute over het landgoed met raadsels”, vult Henk Blaauw van de IJssellinie aan. “De IJssellinie kent zoveel geheimen! Een echte aanrader om deze zomer eens een kijkje te nemen”, sluit wethouder Hans Olthof af. De nieuwe ‘Beleef de IJssellinie’-producten zijn mede dankzij een bijdrage van de provincie Overijssel tot stand gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.