Modder happen tijdens Farmstacle Run

0234088_Farmstacle.jpg
.

HEINO – Afgelopen zondag vond de Farmstacle Run weer plaats in en om Heino. De deelnemers (maar liefst 1300 in totaal) aan deze obstakelrun moesten onderweg verschillende ‘hindernissen’ in boerenstijl trotseren. Dat betekende dus ook, om het maar plat te zeggen: op de bek door de drek, zoals op deze foto te zien is. “En toen was het alweer voorbij”, zo laat de organisatie weten op Facebook. “Vandaag (maandag, red.) hebben we alle obstakels weer naar de schuur gebracht. We hebben lekker gegeten met onze landeigenaren en de bouwploeg. Het BoerenErf is zojuist afgesloten. Iedereen weer heel erg bedankt voor het mede mogelijk maken van dit evenement! Wule bint allemachtig blie met oonse boer’n!” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.