McCormick/Case-dag van familie De Jonge

McCormick/Case-dag van familie De Jonge

DALMSHOLTE – De familie De Jonge uit Dalmsholte houdt op zaterdag 9 juli weer haar McCormick/Case-dag. Circa negentig trekkerliefhebbers nemen die dag hun McCormick en/of Case-trekker mee; van oudjes tot nieuwe trekkers. Alles draait natuurlijk om ontmoeting en daarnaast is er ook nog een markt. Maar er kan natuurlijk altijd nog meer bij. Eigenaren van een McCormick of Case kunnen zich nog tot en met 23 juni opgeven via mob. 06 11476326 of e-mail: jonge263@planet.nl. Uiteraard is publiek ook welkom. Aanvang is om 10.00 uur. De entree is gratis. Het erf van de familie De Jonge is te vinden aan de Langsweg 11a in Dalmsholte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.