Leerlingen A. Bosschool Wesepe bedenken thema Techniekdagen

0234461_Techniekdagen.jpg
.

RAALTE – ‘Op expeditie met techniek! – Een spannend avontuur in de wereld van techniek in Salland’ is het thema van de Techniekdagen Onderwijs Salland die op vrijdag 7 en zondag 9 oktober plaatsvinden. Dat thema is bedacht door de leerlingen van OBS A. Bosschool in Wesepe, die daarmee een prijsvraag van Platform Techniek Salland wonnen.

Op vrijdag 7 oktober van 18.00-21.00 uur en zondag 9 oktober van 11.00-16.00 uur openen zeven bedrijven in Salland hun deuren voor de basisschooljeugd van groep 6 tot en met 8. Dit met als doel om hen enthousiast te maken over de technische sector. De deelnemende bedrijven zijn: Van Remmen UV Technology in Wijhe, Hemeltjen Bouwbedrijf in Wijhe, Zuivel van SalLand in Olst, Carrosseriebouw Jansen in Wesepe, Schrijver Stalinrichting in Raalte, Veldkamp in Raalte en Assink Weustink in Raalte. Ook verschillende technische opleidingen presenteren zich bij de deelnemende bedrijven.
De prijsvraag van Platform Techniek Salland was uitgezet bij de basisscholen in de regio Salland. Dat leverde diverse inzendingen op. ‘Op expeditie met techniek! – Een spannend avontuur in de wereld van techniek in Salland’ kwam daarbij als beste uit de bus. Dit thema loopt als een rode draad door de komende Techniekdagen
Meer informatie is te vinden op: www.platformtechnieksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.