Koorproject in Lemelerveld

Koorproject in Lemelerveld

LEMELERVELD – Dirigente Marion Mulders verzorgt vanaf dinsdagavond 6 september een koorclinic in Lemelerveld. Die bestaat uit tien koorrepetities met een afsluitend concert op 8 november. Iedereen die van zingen houdt, kan zich aanmelden. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en je ontvangt tijdig de ingezongen oefenbestanden via de mail. De clinic wordt afgesloten met een optreden in de Katholieke kerk van Lemelerveld, met gastoptredens van diverse zangers en muzikanten. Mail of bel voor opgave of nadere informatie naar Marion Mulders: muldersopmaat@gmail.com; mob. 06-38757446.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.