Inschrijving voor Loop naar de Pomp geopend

Inschrijving voor Loop naar de Pomp geopend

HEINO – Als onderdeel van het programma van de Pompdagen in Heino vindt op vrijdag 19 augustus het hardloopevenement ‘Loop naar de Pomp’ plaats. Er zijn routes uitgezet van 1,2 km, 5 km en 10 km. De start en de finish is in het centrum aan de Canadastraat bij de RK kerk. De deelnemers krijgen een route door het fraaie buitengebied van Heino voor de kiezen. De kinderen lopen een ronde naar de Paalweg, rond de vijver en finishen bij de RK kerk. Per afstand is er plek voor 175 deelnemers. Inschrijving (verplicht) is mogelijk via www.mijninschrijving.nl. De Kidsrun van 1,2 km (tot en met 12 jaar) start om 18.40 uur; de 5 km (minimumleeftijd 12 jaar) om 19.00 uur en de 10 km (minimumleeftijd 16 jaar) om 19.10 uur. Toiletgelegenheid is aanwezig op het terrein. Er is geen was – en kleedgelegenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.