Historische fietstocht rondom de Luttenberg

LUTTENBERG – Museum de Laarman in Luttenberg en Landschap Overijssel houden op zaterdagochtend 9 juli een historische fietstocht rondom de Luttenberg. Op donderdag 14 juli staat de geschiedenis van de berg opnieuw centraal tijdens een informatieve avond in het museum.

De berg bestaat al 150.000 jaar, maar de landschappen zijn door de eeuwen heen ingrijpend veranderd. De deelnemers aan de fietstocht komen er onderweg van alles over te weten. De start is om 9.00 uur bij buitenplaats Oud Luttenbergh aan de Bergweg. De tocht wordt rond 12.00 uur afgesloten met een gezamenlijke lunch. Tijdens de informatieve avond in het museum op donderdag 14 juli (aanvang 19.30 uur) vertellen deskundigen van Landschap Overijssel van alles over de geschiedenis van de berg. Het is overigens niet verplicht om aan beide activiteiten mee te doen. Alleen fietsen of alleen de avond bezoeken kan ook. Deelname is gratis.
Aanmelden (graag uiterlijk 7 juli) bij Henk Holtmaat, mob. 06-51062968 of e-mail: h.holtmaat@outlook.com; Carla Schotman, e-mail: schotmancarla@gmail.com of Hennie Vrielink, mob. 06-15188335 of e-mail: hennievrielink@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.