Heino verzekerd van 10 jaar AED’s

Heino verzekerd van 10 jaar AED’s

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft op dinsdag 12 juli het eigendom van de AED’s in Heino officieel overgenomen van de inmiddels opgeheven EHBO vereniging Heino. Dat is inclusief het bijbehorende budget dat de EHBO voor de komende tien jaar had gereserveerd. Daarmee is Heino voor de komende tien jaar verzekerd van AED’s.

De voormalige EHBO vereniging Heino is erg blij een partij te hebben gevonden die het eigendom van de AED’s wilde overnemen. Het was namelijk de uitdrukkelijke wens van de leden dat de gemeenschap van Heino kon blijven beschikken over de AED’s. Voor de jaarlijkse controle, vervanging van materialen en de controle na een reanimatie wordt binnen SOH een nieuwe werkgroep opgericht onder leiding van Marcel Jansen. Hij is AED burgerhulpverlener, oprichter/bestuurslid van Stichting AED Burgeralarmering gemeente Raalte en heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van deze overname. Stichting AED Burgeralarmering gemeente Raalte heeft als doel om de beschikbaarheid van (openbare) AED’s en burgerhulpverleners te bevorderen, met een zo optimaal mogelijke dekkingsgraad voor de gehele gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.