‘Gouden strik om Lil’Hill 2022’

0234084_The_Grand_East_Tineke_Klamer-11.jpg
.

LUTTENBERG – Het Luttenbergse popfestival Lil’Hill trok afgelopen zaterdag bijna 650 bezoekers. Het was al vroeg gezellig druk op het terrein op de Luttenberg. De beslissing van de organisatie om de entree tot 19.00 uur gratis te houden, pakte dus goed uit. “We kijken terug op een van de mooiste edities uit de geschiedenis. Er kan een gouden strik om Lil’Hill 2022”, zo laat die dan ook weten. De sfeer was heerlijk relaxed, maar in de danceloods en bij de optredens van garagerockband Magnetic Spacemen en The Grand East (foto) was het ook een heerlijke vrolijke chaos. Foto: Tineke Klamer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.