Fietstocht IVN Wijhe-Olst de Grutto

Fietstocht IVN Wijhe-Olst de Grutto

OLST/WIJHE – IVN de Grutto Wijhe-Olst houdt op donderdag 28 juli een fietstocht rondom Wijhe. Het vertrek is om 13.00 uur bij de Loswal in Wijhe. De deelnemers fietsen via Herxen, Windesheim naar de Graveweg bij natuurgebied Lierderbroek. Ook wordt er een nieuwe vistrap bekeken. De tocht wordt afgesloten met een bezoek aan de Bedoening waar een tiny forest is aangelegd. De route meet ongeveer 25 kilometer. Onderweg vertelt Lilian Bults over de afwisselende omgeving en de bijzondere, ook culturele, kenmerken daarvan. Iedereen kan aanhaken, ook niet-leden. Neem zelf drinken mee, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Het liefst even opgeven bij Elly Luttikholt: voorzitter@ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.