Feestelijke opening buitenplaats Oud Luttenbergh

Feestelijke opening buitenplaats Oud Luttenbergh

LUTTENBERG – Na een ingrijpende opknapbeurt gaat de dagcamping in Luttenberg verder als buitenplaats ‘Oud Luttenbergh’. Op vrijdag 15 juli om 16.00 uur wordt de buitenplaats feestelijk geopend. Dat gebeurt door Sylvia van der Heide (wethouder gemeente Raalte) en Roy de Witte (gedeputeerde provincie Overijssel). Iedereen is welkom. “Recreatie en ontspanning, sport en beweging, natuur en landschap komen samen in de nieuwste parel op de kroon van Luttenberg”, zo meldt het bestuur van Luttenberg 700 jaar, dat de plannen coördineerde. Het project werd mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers, donaties en sponsoring in natura. De buitenplaats is te vinden aan de Bergweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.