Ed en Ans van der Schaaf 60 jaar getrouwd

0232670_Van_der_Schaaf.jpg
.

HEINO – Een bijzondere mijlpaal voor het echtpaar Van der Schaaf uit Heino. Op 20 juni was het zestig jaar geleden dat zij elkaar het ja-woord gaven.

Ed en Ans leerden elkaar kennen op de kerkclub. De vonk sloeg over op de ijsbaan in Bolsward, toen Ans na een onfortuinlijke val werd thuisgebracht door Ed. Inmiddels zijn ze vele jaren, drie kinderen en zeven kleinkinderen rijker. Ruim 50 jaar woonde het echtpaar in Friesland en heeft na enkele verhuizingen sinds 1994 een plek gevonden in Heino. Ed heeft zich tijdens en na zijn werkzame leven ingezet voor verschillende maatschappelijke doelen en werd voor zijn verdiensten enkele jaren geleden geridderd. Ans is graag creatief bezig en is een begenadigde schilderes; eigenlijk heeft ze tijd te kort voor alles wat ze wil doen.
Burgemeester Martijn Dadema kwam langs om het jubilerende echtpaar te feliciteren namens de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.