Dertien leden van Scheidsrechtersvereniging Nijverdal gepromoveerd

0233870_Scheidsrechters.JPG
.

NIJVERDAL – Dertien leden van Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken zijn gepromoveerd. Daarom kunnen zij het volgende seizoen op een hoger niveau actief zijn. Voor de eerste maal in de geschiedenis van de club wordt er een scheidsrechter structureel actief op het hoogste amateurniveau. Het gaat om Maurice Paarhuis uit Hellendoorn die wedstrijden gaat fluiten in de Jack’s League.

Stan Endeman uit Luttenberg is bovendien met ingang van het volgende seizoen actief in de eerste klasse van het zondag voetbal. Een ander jeugdig lid, Max van der Lei uit Dedemsvaart, is gepromoveerd naar de zaterdag tweede klasse. Daarnaast zijn diverse jonge leden gepromoveerd naar de derde klasse. Het gaat om Ferens Groenhuijsen uit Zwolle, Ramon Heveling uit Almelo en Bent Kuipers uit Geesteren. Er zijn ook twee ervaren leden gepromoveerd naar de derde klasse. Dit zijn Bas ten Tije uit Holten en Henk Zwakenberg uit Lemelerveld.
Verder komen er diverse jonge leden over vanuit de jeugd. Normaliter zouden deze heren eerst wedstrijden moeten gaan fluiten bij de reserve elftallen, maar de KNVB heeft besloten om hun goede prestaties te belonen met een directe promotie naar de standaardelftallen. Het gaat om Rutger Beun en Jos Olsman uit Hardenberg en Sem Schrijver uit Nieuw Heeten. Koen Staarman uit Vroomshoop is ook bezig aan een sterke ontwikkeling. Als beginnend scheidsrechter heeft hij een plek in het talententraject weten te bemachtigen, hetgeen een unieke prestatie mag worden genoemd.
Bovendien zijn er nog twee leden die gepromoveerd zijn in het jeugdvoetbal. Het gaat om Jan Otten uit Hardenberg en Anton Kreileman (72) uit Nijverdal. Anton promoveert naar de één na hoogste jeugdgroep, waardoor hij in het nieuwe seizoen nagenoeg alleen wedstrijden zal fluiten van betaald voetbalorganisaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.