CPO bij laatste kavels nieuwbouwplan Lierderholthuis

0233735_Kavels_Lierderholthuis_2.jpg
.

CPO bij laatste kavels nieuwbouwplan Lierderholthuis

RAALTE – Nieuwbouwplan Lierderholthuis Noord gaat de laatste fase in. Deze fase bestaat uit de kaveluitgifte voor twee vrijstaande en vier twee-onder-één kap woningen. De gemeente Raalte wil de grond aan een lokale CPO-groep verkopen.

De gemeente heeft samen met Plaatselijk Belang gekeken naar de beste invulling van de laatste kavels in dit plan. Uit verschillende informatiebijeenkomsten blijkt dat de jonge generatie behoefte heeft aan vrijstaande en twee-onder-één kapwoningen. Dit is door een groep geïnteresseerden – onder professionele begeleiding – vertaald naar een concreet plan voor het gebied. De gemeente Raalte is van plan om de grond rechtstreeks aan de lokale CPO-groep te verkopen, zodat zij de woningen zelf kunnen realiseren.
Zie verder www.officielebekendmakingen.nl/gemeenteblad of stuur een mail naar info.bouwkavels@raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.