College wil lagere maximumsnelheid op deel Raalterstraat

College wil lagere maximumsnelheid op deel Raalterstraat

RAALTE – Het Raalter college van B&W stelt de raad voor om de maximumsnelheid op een deel van de Raalterstraat in Heino te verlagen van 80 naar 50 kilometer per uur.

Het gaat om het deel van de straat tussen de kruising met de Klaproos en de afslag richting de Korenbloem. Daarvoor moet de komgrens worden verlegd richting de N35. De afgelopen tijd zijn er namelijk meerdere klachten en meldingen binnengekomen van te hardrijdend verkeer op de Raalterstraat. De aanpak van de maximumsnelheid was daarom al opgenomen in de Verkeersagenda voor dit jaar. Het college is dus al akkoord, maar de raad moet zich er nog wel over buigen. Dat gebeurt ergens in september/oktober. Daarna komt het besluit voor een periode van zes weken ter inzage te liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.