Breder werkaanbod bij de Productie

Breder werkaanbod bij de Productie

RAALTE – Stichting Werk Raalte en de gemeente Raalte gaan op meer onderdelen samenwerken. Het is nu ook mogelijk om een werkervaringsplek te krijgen bij maatschappelijke onderneming De Productie; er stages te volgen (onder andere VMBO I en praktijkonderwijs) en om er een voortraject voor een ‘Nieuw Beschut’-werkplek te volgen. Dit laatste in afwachting van een indicatie. Dit alles vloeit voort uit de nieuwe exploitatieovereenkomst van de gemeente Raalte met Stichting Werk Raalte. “Die vormt een paraplu voor nadere afspraken oftewel deelovereenkomsten”, vertelt wethouder Gerria Toeter. “Vooruitlopend daarop hebben we alvast besloten om het aanbod uit te breiden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.